Sexjournalen

Banner-Sexjournalen-2015-970x320

”Jag önskar att den här boken ska välla fram över Sverige – världen! -, flåsande och stolt, med de bekväma mysbrallorna vid anklarna, beredd att gå in och ta över. Oräkneliga är de unga människor – även pojkar och män – som behöver marineras i det levnadssätt som tecknas i den här antologin.”

– Martina Montelius, Expressen

Jag och Karolina Hansson har tillsammans varit redaktörer för boken Sexjournalen som kom ut i februari 2015 och som vi också har skrivit i.

Sexjournalen är en samling med fyrtio unga kvinnors personliga texter om sex och lust. Vår sexualitet formas i stor uträckning av normer där samhällets objektifiering och passivisering av kvinnor löper som en röd tråd. Men i den här boken får du möta unga kvinnor som går emot strömmen, klättrar över staketen och inte räds att berätta om sina sexuella fantasier och innersta drömmar. Kvinnor som för sin egen talan, gör som de vill och tar vad de vill ha.

 Sexjournalen i media:

Malou efter tio

 Sydsvenskan

DN

UNT

P1 Morgon

_T1A0423

Foto: Elisabeth Ohlson-Wallin

Vill du boka en föreläsning med mig och Karolina? Det kan vara allt från ett samtal om boken till en föreläsning om unga tjejers sexualitet. Hör av dig till projektsexantologi@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s